Proizvodnja i promet rezervnih delova i pribora za grafičke mašine

O Nama

picture1 Posle dugogodišnjeg iskustva u projektovanju štamparija i poslova vezanih za razne struke grafičke industrije, komercijala, sektor razvoja, rukovođenjem proizvodnje, istraživanjem tržišta stare Jugoslavije, Savić Ljubomir osniva 1988 godine prvu agenciju za usluge u grafičkoj industriji koja par godina kasnije prerasta u preduzeće GRAFOINVEST.

GRAFOINVEST je privatno preduzeće za usluge u grafičkoj industriji, proizvodnju i prodaju rezervnih delova i repro materijala , uvoz istih kao i izvoz istih na tržišta bivše Jugoslavije.

Preduzeće se takođe i bavi remontom, popravkom i održavanjem raznih mašina za štampu i doradu u grafičkoj industriji kao i projektovanjem novih štamparija i poslovima konsaltinga u grafičkoj industriji.

Zbog dugogodišnjeg opstanka na našem tržištu i učestvovanju na sajmu grafičke opreme u Beogradu i Novom Sadu GRAFOINVEST je firma koja je izrasla u prepoznatljiv brand na našem tržištu kao i na tržištima bivše Jugoslavije.

Sirenjem asortimana robe koja se proizvodila u našoj zemlji pod brendom GRAFOINVESTA kao i uvozom robe koja se ne može nabaviti kod nas , GRAFOINVEST je zaokružio svoju ponudu na našem tržištu i štamparima i štamparijama može ponuditi kompletan asortiman robe i repro materijala potrebnih za normalno funkcionisanje štamparija. Kao poslednja stavka a vezano je za samo predstavljanje GRAFOINVESTA je činjenica da je nama uvek na prvom mestu bio kvalitet robe koju predstavljamo tržištu i kupcu kao i kvalitet pruženih usluga što je i jedan od glavnih razloga za dugogodišnji rad razvoj i opstanak na našem tržištu uprkos teškim vremenina koja su nadamo se za nama.